Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 42638
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 g Bobkový list
200 g Chléb konzumní
250 g Cibule
15 g Cukr krupice
3 g Kmín celý
3 g Nové koření celé
150 ml Ocet vinný
50 g Okurky nakládané
4 g Pepř černý celý
400 g Salám měkký
4 g Sůl
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 428 kcal
Kilojoule 1 791kJ
10% Sacharidy 38 g
28% Tuky 21 g
87% Sodík 2 g
36% Bílkoviny 20 g

Utopenci postup přípravy receptu:

1

Točený salám (nebo špekáčky), kyselé okurky a cibuli pokrájíme na středně velké kostičky, promícháme a nasypeme do větší sklenice.

2

Do hrnce nalijeme vodu, přivedeme k varu. Přilijeme ocet, přidáme celý pepř, nové koření, bobkový list, kmín, sůl a povaříme pět minut. Hrnec odstavíme a necháme vychladnout. Nálevem zalijeme salám s cibulí a okurkou, zakryjeme víčkem a dáme do chladu uležet.

3

Podáváme s chlebem jako pikantní předkrm nebo jako pochoutku k pivu.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept