Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (34%)
ID receptu: 42659

Ingredience

1 ks Bobkový list
200 g Celer řapíkatý
1 ks Cibule
0,5 ks Citrony
1 ks Mrkev kořen
4 ks Pepř černý celý
1 hrst Petržel - nať
650 g Rybí hlavy
1,3 l Voda pitná
125 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 140 kcal
Kilojoule 587kJ
2% Sacharidy 7 g
2% Tuky 1 g
26% Sodík 529 mg
36% Bílkoviny 21 g

Vývar rybí postup přípravy receptu:

1

Do hrnce s vodou vložíme omyté hlavy z bílých ryb. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, nahrubo nakrájené řapíky celeru, na kolečka nakrájenou mrkev, bobkový list, petrželku, černý pepř, citron nakrájený na kolečka a bílé suché víno. Pozvolna vaříme přibližně 30 minut, přičemž se tvoří pěna, kterou průběžně odstraňujeme.

2

Hotový vývar přecedíme a můžeme hned použít, nebo jej můžeme zmrazit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept