Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 285 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 270 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (34%)
ID receptu: 42661

Ingredience

4 ks Bobkový list
200 g Celer řapíkatý
2 ks Cibule
650 g Hovězí výřez
4 ks Hřebíček
1 kg Kosti hovězí morkové
8 ks Pepř černý celý
1 hrst Petržel - nať
40 g Tymián čerstvý
2,8 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

85% Kalorie 1,675 kcal
Kilojoule 7 008kJ
2% Sacharidy 6 g
225% Tuky 169 g
6% Sodík 127 mg
43% Bílkoviny 24 g

Vývar hovězí postup přípravy receptu:

1

Do hrnce dáme hovězí kosti a výřez, zalijeme vodou a na mírném ohni přivedeme k varu. Na povrchu se může tvořit pěna, kterou průběžně odstraňujeme.

2

Rozpůlíme cibule a do každé poloviny vmáčkneme jeden hřebíček. Připravenou cibuli, nahrubo nakrájené řapíky celeru, tymián, bobkový list, petržel a pepř vložíme do hrnce a na mírném ohni vaříme přibližně 3 a půl hodiny. Potom vyjmeme maso a vaříme další 1 hodinu.

3

Vývar přecedíme a můžeme jej hned použít nebo zmrazit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept