Jednoduchý recept

Špenát ve vlastní šťávě

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 42684
Kategorie: Přílohy

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Omáčka sójová
1 špetka Pepř černý mletý
250 g Špenát mražený
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 44 kcal
Kilojoule 185kJ
1% Sacharidy 4 g
3% Tuky 2 g
3% Sodík 60 mg
4% Bílkoviny 2 g
Špenát ve vlastní šťávě

Špenát ve vlastní šťávě postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a česnek orestujeme na oleji. Přidáme mražený špenát, sójovou omáčku a chvíli podusíme.

2

Nakonec špenát podle chuti osolíme a opepříme.

3

Podáváme jako přílohu k pečeným masům.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept