Jednoduchý recept

Salát s rybou na kari

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (28%)
ID receptu: 42698
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
500 g Filé rybí
1 kávová lžička Kari koření
1 kávová lžička Kurkuma
50 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Ocet vinný
4 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
10 ks Ředkvička
100 g Salát římský
100 g Špenát listový čerstvý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 566 kcal
Kilojoule 2 366kJ
2% Sacharidy 9 g
47% Tuky 35 g
10% Sodík 210 mg
192% Bílkoviny 108 g

Salát s rybou na kari postup přípravy receptu:

1

Salát a špenát opláchneme a necháme okapat, potom natrháme na malé kousky.

2

Očištěné ředkvičky omyjeme a nakrájíme z nich jemné plátky.

3

Opláchnuté rybí filé osušíme, nakrájíme na kousky, osolíme a opepříme, pokapeme citronovou šťávou.

4

Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme kurkumu, kari a zpěníme. Potom vložíme připravené rybí filé a 5 minut opékáme po všech stranách.

5

Zálivku připravíme tak, že do rozmíchaného octa se solí a pepřem postupně metlou přišleháme olivový olej.

6

V míse smícháme salát, špenát a ředkvičky, vše přelijeme zálivkou a obložíme opečeným rybím filé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept