Jednoduchý recept

Rybí filé s cibulí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 42717

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Cukr krupice
450 g Filé z aljašské tresky
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
120 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 185 kcal
Kilojoule 772kJ
2% Sacharidy 6 g
2% Tuky 2 g
13% Sodík 256 mg
49% Bílkoviny 27 g

Rybí filé s cibulí postup přípravy receptu:

1

Omyté porce filé osušíme, po obou stranách osolíme a opepříme.

2

Do vhodné široké nádoby rozložíme porce filé a posypeme je oloupanou, na plátky nakrájenou cibulí. Pokapeme octem a posypeme cukrem. V mikrovlnné troubě dusíme při polovičním výkonu 7-8 minut.

3

Potom filé zalijeme horkým vývarem a dusíme další 2 minuty.

4

Podáváme s různě upravenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept