Recept

Hovězí medailonky se sýrem - Juk wondžon

  • Korea
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 42721
Kategorie: Maso

Ingredience

200 g Hovězí kýta
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
40 ml Olej stolní
50 g Sýr sójový - Tofu
2 ks Vejce slepičí
Kořenící omáčka
3 g Česnek
4,5 g Cibulka jarní
2 g Cukr krupice
2 ml Omáčka sójová
1 g Sůl
Sójová octová marináda
15 ml Ocet kvasný lihový
18 ml Omáčka sójová
15 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 194 kcal
Kilojoule 810kJ
1% Sacharidy 5 g
15% Tuky 12 g
8% Sodík 166 mg
28% Bílkoviny 16 g

Hovězí medailonky se sýrem - Juk wondžon postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso propláchneme pod tekoucí vodou, osušíme v utěrce a nasekáme na jemné malé kousky. Sýr Tofu zabalíme do utěrky a vymačkáme z něj tekutinu. Rozmícháme ho najemno v kořenící omáčce a do této směsi vmícháme na jemno nasekané hovězí maso. Z této směsi vytvarujeme malé placičky o průměru asi 4 cm, které před smažením obalujeme v rozšlehaném vejci a mouce. Potom placičky usmažíme na oleji v pánvi. Hovězí medailonky podáváme teplé, polité sójovou octovou marinádou.

2

Kořenící omáčku připravíme tak, že cibulku a česnek nasekáme nadrobno a smícháme s ostatními surovinami ze seznamu surovin na kořenící omáčku.

3

Sójová octová marináda:

4

Sójovou omáčku smícháme s octem a vodou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept