Recept

Tataráček s vlašskou smetanou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 42742

Ingredience

2 ks Cibulka jarní
400 g Hovězí svíčková
1 polévková lžíce Hořčice francouzská
1 polévková lžíce Kapary
4 ks Okurky nakládané
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
Vlašská smetana
2 polévková lžíce Majonéza
2 kávová lžička Olej z vlašských ořechů
1 polévková lžíce Ořechy vlašské
1 polévková lžíce Pažitka
4 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 297 kcal
Kilojoule 1 244kJ
3% Sacharidy 12 g
15% Tuky 11 g
215% Sodík 4 g
51% Bílkoviny 29 g

Tataráček s vlašskou smetanou postup přípravy receptu:

1

V misce smícháme zakysanou smetanu, olej z vlašských ořechů, najemno nasekané vlašské ořechy, pažitku, majonézu a vše důkladně promícháme.

2

Hovězí svíčkovou omyjeme, očistíme a nasekáme na velice malé kousky. Maso vložíme do mísy, přidáme sůl, pepř, najemno nasekanou jarní cibulku, okurky, vejce, nasekané kapary, pažitku, francouzskou hořčici a důkladně promícháme.

3

Z masa vytvoříme 4 karbanátky a klademe je na připravené talíře, na každý karbanátek navršíme kopeček vlašské smetany a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept