Jednoduchý recept

Marinovaný tuňák na grilu

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 42747

Ingredience

20 g Cukr krupice
80 g Majonéza
30 ml Olej olivový
60 ml Omáčka sójová
600 g Tuňák obecný
60 ml Víno rýžové čínské
4 g Wasabi pasta

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 388 kcal
Kilojoule 1 623kJ
3% Sacharidy 9 g
27% Tuky 20 g
10% Sodík 206 mg
65% Bílkoviny 36 g

Marinovaný tuňák na grilu postup přípravy receptu:

1

Na pánvi smícháme sójovou omáčku, saké a cukr, zahříváme, dokud se cukr nerozpustí. Do této ještě teplé marinády vložíme filety z tuňáka a necháme chvíli uležet. Zatím vymícháme z majonézy a pasty wasabi omáčku. Tuňáka vyjmeme, pokapeme olejem a grilujeme z obou stran dozlatova. Marinádu na pánvi mírně povaříme, aby ztratila na objemu a zhoustla. Tuňáka podáváme přelitého teplou marinádou s omáčkou wasabi.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept