Jednoduchý recept

Filety ze pstruha s omáčkou z cayenského pepře

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 42755
Kategorie: Maso

Ingredience

1 špetka Koření na ryby
200 g Máslo čerstvé
100 g Mouka pšeničná hladká T 650
2 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř cayenský
1200 g Pstruh
2 ks Rajčata
2 ks Šalotka
500 ml Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

58% Kalorie 1,151 kcal
Kilojoule 4 814kJ
12% Sacharidy 42 g
102% Tuky 77 g
18% Sodík 362 mg
128% Bílkoviny 72 g

Filety ze pstruha s omáčkou z cayenského pepře postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené filety ze pstruha osolíme a obalíme v hladké mouce. Opečeme je na pánvi na části másla po obou stranách.

2

Očištěnou šalotku nakrájíme, orestujeme na másle, zalijeme smetanou rozmíchanou s trochou mouky a povaříme do zhoustnutí.

3

Na zbylém másle orestujeme očištěné, na kostičky nakrájené papriky a spařená, oloupaná, nadrobno nakrájená rajčata. Zalijeme scezenou omáčkou, ochutíme kořením na ryby a cayenským pepřem.

4

Omáčku podáváme k filetům. Vhodnou přílohou jsou špenátové brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept