Jednoduchý recept

Bramborové karbanátky z telecích jater

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 42762

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 246 kcal
Kilojoule 1 029kJ
9% Sacharidy 32 g
8% Tuky 6 g
41% Sodík 814 mg
28% Bílkoviny 16 g

Bramborové karbanátky z telecích jater postup přípravy receptu:

1

Telecí játra umeleme na masovém strojku, syrové brambory nastrouháme najemno a vymačkáme z nich vodu. Játra s bramborami promícháme, osolíme, opepříme, přidáme majoránku, vejce, strouhanku a vymícháme těsto.

2

V pánvi rozpálíme olej, z těsta odkrajujeme stejně velké kousky, tvarujeme karbanátky a smažíme na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova.

3

Karbanátky vyskládáme na servírovací mísu a ještě teplé podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept