Recept

Jehněčí kuličky s bazalkovým pestem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 42764
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

1 ks Bageta
1 stroužek Česnek
1 ks Cibule červená
450 g Jehněčí maso
1 polévková lžíce Limetková šťáva
5 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Pesto
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 563 kcal
Kilojoule 2 357kJ
11% Sacharidy 41 g
39% Tuky 29 g
23% Sodík 465 mg
37% Bílkoviny 21 g

Jehněčí kuličky s bazalkovým pestem postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia. Bagetu nakrájíme na plátky.

2

V misce smícháme olivový olej, lžíci bazalkového pesta, limetkovou šťávu, sůl, pepř a připravenou marinádou potřeme plátky bagety.

3

V míse smícháme mleté jehněčí maso, přidáme na jemno nasekanou červenou cibuli, česnek, zbytek pesta, pepř, sůl, promícháme a z hmoty vytvarujeme kuličky. Na špejle střídavě napichujeme plátky bagety a masové kuličky. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme asi 10 minut.

4

Po upečení ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept