Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 42767
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

150 g Ananas
600 g Hovězí svíčková
1 kávová lžička Koření Steak 7 pepřů
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 špetka Sůl
100 g Sýr Ementál (Primátor)
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 411 kcal
Kilojoule 1 718kJ
2% Sacharidy 6 g
20% Tuky 15 g
12% Sodík 231 mg
85% Bílkoviny 48 g

Steak s volským okem postup přípravy receptu:

1

Hovězí panenku omyjeme, očistíme, osušíme a nakrájíme na plátky. Paličkou na maso je naklepeme, osolíme a posypeme steakovým kořením.

2

Na pánvi rozpálíme lžíci slunečnicového oleje a steaky na něm z obou stran opečeme. Pak pánev ze sporáku sundáme, přimícháme na kostičky nakrájený ananas, nastrouhaný ementál a mícháme, dokud se maso sýrem neobalí.

3

V další pánvi rozpálíme lžíci oleje a vyklepneme do něj postupně 4 vejce, usmažíme volská oka.

4

Na připravené talíře klademe steaky s ananasem a sýrem, navrch každého steaku položíme po jednom volském oku a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept