Jednoduchý recept

Omáčka k salátu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 42794

Ingredience

50 g Cibule
1 kávová lžička Citronová šťáva
1 polévková lžíce Kerblík
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
200 g Mléko kefírové
2 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř bílý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Stolní sladidlo Sladký polibek
1 špetka Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 75 kcal
Kilojoule 313kJ
3% Sacharidy 10 g
3% Tuky 2 g
6% Sodík 123 mg
9% Bílkoviny 5 g

Omáčka k salátu postup přípravy receptu:

1

Nejdříve nakrájíme najemno kopr, petržel, kerblík, pažitku, česnek a cibuli.

2

V míse za pomocí vidličky promícháme kefír se šťávou z citrónu a nakrájené suroviny.

3

Omáčku necháme zhruba 5 minut stát, poté ochutíme solí, pepřem a sladidlem. Dáme vychladit a můžeme servírovat.

Poznámka

Omáčka se výborně hodí k zeleninovým salátům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept