Jednoduchý recept

Vařený dresink

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 42807
Kategorie: Dresinky

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Cukr krupice
1 ks Jablka
1 polévková lžíce Kari koření
2 polévková lžíce Majonéza
500 ml Mléko - podmáslí
4 polévková lžíce Mléko polotučné
2 polévková lžíce Ocet vinný
4 polévková lžíce Olej olivový
2 polévková lžíce Pažitka
3 polévková lžíce Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 240 kcal
Kilojoule 1 002kJ
7% Sacharidy 27 g
16% Tuky 12 g
3% Sodík 57 mg
12% Bílkoviny 7 g

Vařený dresink postup přípravy receptu:

1

Nejdříve očistíme jablka a cibuli, jablka zbavíme jadřinců a nakrájíme na silnější plátky, cibuli na větší kousky.

2

V hrnci vaříme zhruba 15 minut podmáslí, mléko, kari, cukr, víno a připravená jablka s cibulí.

3

Po uvaření odstavíme, po vychladnutí přimícháme olej, ocet, majonézu a nakrájenou pažitku. Dresink vložíme do chladničky, kde jej necháme důkladně vychladnout, poté ihned servírujeme.

Poznámka

Dresink se hodí k jakémukoliv salátu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept