Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 4281
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Citrony
800 g Fazolové lusky zelené
100 g Mandle
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 122 kcal
Kilojoule 511kJ
3% Sacharidy 12 g
11% Tuky 8 g
2% Sodík 36 mg
8% Bílkoviny 5 g

Fazolky s mandlemi postup přípravy receptu:

1

V hrnci přivedeme k varu vodu se špetkou soli, nasypeme fazolky a 2-3min povaříme. Scedíme, propláchneme studenou vodou a promícháme s olejem, prolisovaným česnekem, nastrouhanou kůrou z citronu, ochutíme solí, pepřem a petrželkou.

2

Mezitím mandle spaříme, oloupeme a nasucho opražíme. Nasekáme, nasypeme na fazolky a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept