Jednoduchý recept

Čokoládové italské lanýže

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 42820

Ingredience

50 g Cukr moučkový
2 polévková lžíce Likér mandlový - Amaretto
50 g Mandle mleté
40 g Máslo čerstvé
175 g Čokoláda hořká
50 g Čokoláda mléčná

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 171 kcal
Kilojoule 714kJ
5% Sacharidy 16 g
14% Tuky 11 g
0% Sodík 4 mg
3% Bílkoviny 2 g

Čokoládové italské lanýže postup přípravy receptu:

1

V misce umístěné nad pánví s horkou vodou rozpustíme tmavou čokoládu s likérem. Mícháme, aby se vše spojilo. Přidáme máslo, vmícháme cukr a mleté mandle.

2

Směs necháme vychladit v lednici a potom uděláme ze směsi 24 koulí.

3

Nastrouháme čokoládu a koule v ní obalíme.

4

Koule necháme vychladit a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept