Jednoduchý recept

Česnekový chléb s ricottou a bylinkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 42862
Kategorie: Jednohubky, Kanapky, Tapas

Ingredience

1 ks Bageta
1 stroužek Česnek
1 kávová lžička Citronová kůra
1 polévková lžíce Estragon
1 polévková lžíce Máta
6 ks Olivy zelené
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Protlak rajčatový
255 g Ricotta
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 305 kcal
Kilojoule 1 275kJ
12% Sacharidy 43 g
10% Tuky 7 g
24% Sodík 489 mg
22% Bílkoviny 12 g

Česnekový chléb s ricottou a bylinkami postup přípravy receptu:

1

Olivy vypeckujeme a nadrobno nakrájíme. V míse je smícháme s nasekaným estragonem, pažitkou a mátou. Přidáme strouhanou citronovou kůru a ricottu. Ochutíme solí a pepřem. Vmícháme rajčatový protlak a vložíme do servírovací misky.

2

Gril rozpálíme na nejvyšší teplotu. Bagetu nakrájíme na krajíčky a z obou stran je opečeme cca 2 minuty dozlatova. Potřeme je česnekem a servírujeme s pomazánkou.

Poznámka

Použijeme protlak ze sušených rajčat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept