Jednoduchý recept

Žampiony plněné ořechy a krabím masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 42863
Kategorie: Jednohubky, Kanapky, Tapas

Ingredience

2 polévková lžíce Cibulka jarní
340 g Krabí maso mražené
2 polévková lžíce Majonéza
110 g Ořechy vlašské
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
50 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 264 kcal
Kilojoule 1 104kJ
2% Sacharidy 7 g
26% Tuky 19 g
35% Sodík 697 mg
34% Bílkoviny 19 g

Žampiony plněné ořechy a krabím masem postup přípravy receptu:

1

Ze žampionů odkrájíme nohy, klobouky důkladně otřeme vlhkou utěrkou, vnitřky potřeme octovou zálivkou.

2

Na nádivku smícháme konzervované krabí maso s majonézou, nadrobno nasekanou jarní cibulkou, petrželkou a nasekanými ořechy, ochutíme solí i pepřem.

3

Klobouky žampionů naplníme nádivkou, necháme vychladit v lednici a podáváme.

Poznámka

Použijeme konzervované krabí maso a lžíci klasické octové zálivky (viz recept Octová zálivka klasická).

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept