Ochucená hořčice - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Ochucená hořčice
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | trava |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (16%) |
ID receptu: | 42891 |
Kategorie: | Dresinky |
Ingredience
100 g | Cibule |
10 g | Cukr krupice |
20 g | Feferony |
500 g | Hořčice |
100 ml | Kečup |
15 g | Máslo čerstvé |
40 g | Okurky nakládané |
3 g | Pepř černý mletý |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 5g |
---|---|
Cholesterol | 1,8mg |
Draslík | 25,9mg |
Vláknina | 795,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 3,7mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Cukr krupice, Feferony, Okurky nakládané mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice, Kečup, Máslo čerstvé, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Ochucená hořčice postup přípravy receptu:
1 | Do mixéru nalijeme plnotučnou hořčici, přidáme kousek cibule, kousek kyselé okurky, feferonky, pepř, cukr, máslo, kečup a důkladně rozmixujeme. |
2 | Hořčici nandáme do malých skleniček, uzavřeme víčky a uchováváme v chladnu a temnu. |
3 | Používáme jako pochutinu k pečeným a grilovaným pokrmům. |