Jednoduchý recept

Pečená treska - Barramundi putanesca

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 42901

Ingredience

4 ks Ančovička - filety
1 ks Cibule
2 kávová lžička Estragon
4 kávová lžička Olej olivový
125 g Olivy zelené
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
8 ks Rajčata
400 g Treska aljašská
125 ml Víno bílé
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 271 kcal
Kilojoule 1 135kJ
4% Sacharidy 14 g
11% Tuky 8 g
31% Sodík 630 mg
53% Bílkoviny 30 g

Pečená treska - Barramundi putanesca postup přípravy receptu:

1

V kastrolu rozpálíme olivový olej a necháme na něm zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Přidáme lístky estragonu, najemno nakrájené ančovičky a rajčatový protlak. Za stálého míchání cca 3-4 minuty orestujeme.

2

Poté přilijeme víno, vmícháme oloupaná a na kostičky nakrájená rajčata, vypeckované olivy a dusíme, dokud se rajčata nerozvaří.

3

Připravíme 4 pláty alobalu o rozměru cca 30x30 cm. Na každý dáme porci ryby a rozdělíme na ně připravenou omáčku. Protilehlé strany alobalu spojíme, dvakrát přeložíme a sbalíme.

4

V troubě předehřáté na 180 °C pečeme cca 25 minut. Podáváme teplé.

Poznámka

Místo tresky lze použít Barramundi - rybu střední velikosti, připomínající treskovité ryby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept