Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 27 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 42950

Ingredience

120 g Barbecue omáčka
40 ml Citronová šťáva
600 g Salát okurkový
1200 g Sleď čerstvý
12 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 449 kcal
Kilojoule 1 877kJ
5% Sacharidy 20 g
33% Tuky 25 g
75% Sodík 2 g
65% Bílkoviny 37 g

Sleď grilovaný postup přípravy receptu:

1

Očištěné a vykuchané sledě omyjeme i zevnitř, potřeme citronovou šťávou, osolíme. Vložíme do grilovacích kleští na ryby, nemáme-li kleště, použijeme alobalovou grilovací misku. Důležité je, aby ryba zůstala vcelku.

2

Kleště s rybou položíme na středně rozpálený gril a grilujeme z každé strany aspoň 5 až 6 minut.

Poznámka

Ryby servírujeme vcelku a doplníme nějakou pikantní omáčkou (kupříkladu barbecue). Podáváme s okurkovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept