Jednoduchý recept

Treska s tymiánem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 42968
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
600 g Treska aljašská
0,5 kávová lžička Tymián sušený

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 171 kcal
Kilojoule 716kJ
1% Sacharidy 3 g
7% Tuky 5 g
15% Sodík 301 mg
48% Bílkoviny 27 g

Treska s tymiánem postup přípravy receptu:

1

Máslo rozpustíme v misce v mikrovlnné troubě. Omyté filety z tresky osolíme, opepříme a rozložíme do vhodné ploché nádoby. Zakapeme citronovou šťávou a máslem, posypeme oloupanou, nasekanou cibulí a tymiánem. Přikryté dusíme při plném výkonu v mikrovlnné troubě 8-9 minut. Necháme dojít pod pokličkou ještě 5 minut.

2

Hotovou tresku podle chuti přisolíme a opepříme.

3

Podáváme s vařenými nebo pečenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept