Jednoduchý recept

Španělské rybí řezy z okouna

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 42991

Ingredience

1 polévková lžíce Cibulka jarní
0,5 kávová lžička Citronová kůra
30 g Mandle
800 g Okoun říční
2 polévková lžíce Olej olivový
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 polévková lžíce Petržel kudrnka
425 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 273 kcal
Kilojoule 1 143kJ
2% Sacharidy 8 g
12% Tuky 9 g
8% Sodík 154 mg
72% Bílkoviny 41 g

Španělské rybí řezy z okouna postup přípravy receptu:

1

Do zapékací mísy vložíme řezy ryby potřené olivovým olejem. Najemno nasekanou petrželku smícháme s prolisovaným česnekem, loupanými mandlemi, nadrobno nakrájenou šalotkou, mletou paprikou, strouhanou citronovou kůrou a zbytkem olivového oleje. Směs navrstvíme na maso.

2

Vložíme do trouby předehřáté na 180 °C a pečeme cca 10 minut.

3

Poté přidáme nahrubo nakrájená konzervovaná rajčata a dopékáme dalších 10 minut doměkka.

4

Rozdělíme na talíře a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept