Jednoduchý recept

Makrela pečená v alobalu s okurkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 42997

Ingredience

4 ks Cibulka jarní
1 polévková lžíce Citronová šťáva
800 g Makrela obecná
1 ks Okurka salátová
1 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
65 g Sýr Eidam cihla 45%
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 307 kcal
Kilojoule 1 285kJ
2% Sacharidy 6 g
26% Tuky 19 g
11% Sodík 220 mg
50% Bílkoviny 28 g

Makrela pečená v alobalu s okurkou postup přípravy receptu:

1

Každou porci očištěné ryby položíme na čtverec alobalu a potřeme olivovým olejem. Osolíme, opepříme dle chuti a pokapeme citronovou šťávou.

2

Poté na podkovy rozdělíme nastrouhaný sýr, posypeme nasekanou cibulkou a poklademe okurkou nakrájenou na kolečka. Zabalíme do alobalu a zavineme.

3

Balíčky rozložíme na plech a v troubě předehřáté na 180 °C pečeme 20-25 minut. Teplé ihned podáváme.

Poznámka

podáváme s dušenou nebo v páře vařenou zeleninou použíjeme 4 podkovy z makrely

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept