Recept

Dušený králík po selsku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 43034

Ingredience

120 g Cibule
800 g Králík
3 g Majoránka
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
500 ml Vývar z hovězích kostí
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 483 kcal
Kilojoule 2 020kJ
2% Sacharidy 6 g
28% Tuky 21 g
66% Sodík 1 g
117% Bílkoviny 66 g

Dušený králík po selsku postup přípravy receptu:

1

Králíka očistíme, omyjeme a rozsekáme na porce. V hrnci rozpustíme máslo, vložíme na drobno pokrájenou cibuli, drcený česnek, majoránku i králíka.

2

Zalijeme vývarem a dusíme do měkka. Hotové maso vyndáme, šťávu podle potřeby naředíme, zahustíme moukou rozmíchanou ve vývaru, provaříme a scedíme. Dochutíme podle potřeby.

Poznámka

Servírujeme teplé, podáváme s bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept