Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 43065
Kategorie: Maso

Ingredience

40 ml Citronová šťáva
80 g Křen
1200 g Okouník mořský
3 g Pepř černý mletý
15 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 294 kcal
Kilojoule 1 229kJ
1% Sacharidy 3 g
7% Tuky 5 g
84% Sodík 2 g
100% Bílkoviny 56 g

Okoun grilovaný postup přípravy receptu:

1

Rybu vykucháme, odstraníme šupiny, omyjeme a necháme oschnout. Povrch ryby potřeme citronovou šťávou, osolíme i zevnitř, lehce opepříme a vložíme do alobalové grilovací misky. Položíme na středně rozpálený gril a pečeme z každé strany přibližně 7 až 8 minut. Rybu otočíme pokud možno pouze jednou, aby se nerozpadla.

2

Křen očistíme, nastrouháme a pokapeme citronovou šťávou.

3

Rybu servírujeme vcelku na oválném talíři a doplníme okyseleným křenem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept