Jednoduchý recept

Francouzský králík

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 43077
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
120 g Cibule
1 polévková lžíce Hořčice
40 g Kečup
750 g Králičí stehna
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
100 g Šunka dušená
1 dl Víno bílé
500 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 487 kcal
Kilojoule 2 039kJ
3% Sacharidy 9 g
38% Tuky 29 g
52% Sodík 1 g
82% Bílkoviny 46 g

Francouzský králík postup přípravy receptu:

1

Králičí stehna očistíme, omyjeme, osolíme, opepříme a na lžíci másla opečeme z obou stran.

2

Vyndáme a do výpeku vložíme lžíci čerstvého másla, na kterém osmažíme drobně pokrájenou cibuli. Přidáme kečup, hořčici a drcený česnek, zalijeme trochou vývaru, vrátíme stehna a zakryté dusíme doměkka.

3

Nakonec vložíme na nudličky pokrájenou šunku, vlijeme víno a vše provaříme 5 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept