Jednoduchý recept

Kapr na víně s ředkvičkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 43082

Ingredience

1 ks Cibule
600 g Kapr obecný
1 polévková lžíce Kečup
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej rostlinný
50 g Sýr Eidam cihla 40%
0,5 kávová lžička Sůl
150 ml Víno červené
30 g Ředkvička

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 307 kcal
Kilojoule 1 284kJ
1% Sacharidy 5 g
19% Tuky 14 g
10% Sodík 201 mg
55% Bílkoviny 31 g

Kapr na víně s ředkvičkami postup přípravy receptu:

1

Omyté porce kapra vykostíme a nakrájíme na kousky.

2

V kastrole na oleji orestujeme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, přidáme porce kapra a zalijeme červeným vínem. Podusíme doměkka, maso vyjmeme a uchováme na teplém místě.

3

Do šťávy přidáme kečup, omyté, nastrouhané ředkvičky a zaprášíme hladkou moukou. Omáčku podle chuti osolíme.

4

Porce kapra na talířích přelijeme omáčkou a posypeme nastrouhaným sýrem.

5

Můžeme podávat s vařenými špagetami a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept