Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 43085

Ingredience

3 polévková lžíce Hořčice dijonská
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
2 polévková lžíce Ocet vinný
3 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 špetka Pepř cayenský
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí
400 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 185 kcal
Kilojoule 776kJ
0% Sacharidy 1 g
20% Tuky 15 g
10% Sodík 193 mg
19% Bílkoviny 11 g

Dip z vejcí postup přípravy receptu:

1

V hrnci s vodou uvaříme vejce natvrdo, pod tekoucí vodou ochladíme a oloupeme.

2

Oddělíme žloutek, který vidličkou rozmělníme, přidáme ocet, olej, hořčici a důkladně promícháme, nakonec přidáme nasekaný bílek, kopr, petržel, sůl a pepř.

3

Hotový dip přendáme do misek a necháme vychladnout, poté ihned servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept