Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 43087

Ingredience

800 g Králík
30 ml Olej olivový
3 g Pepř černý mletý
15 g Rozmarýn čerstvý
5 g Sůl
500 ml Vývar z hovězích kostí
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 540 kcal
Kilojoule 2 261kJ
1% Sacharidy 4 g
38% Tuky 28 g
66% Sodík 1 g
117% Bílkoviny 66 g

Králík na rozmarýnu postup přípravy receptu:

1

V hmoždíři podrtíme česnek se solí, nasekaným rozmarýnem a trochou oleje. Králíka očistíme, omyjeme, osušíme a potřeme připravenou marinádou. Zabalíme ho do mikroténového sáčku a necháme až do druhého dne v lednici marinovat. Následující den králíka osmažíme na oleji, zalijeme vývarem a podusíme do měkka. Nakonec vložíme do rozehřáté trouby a dopečeme bez poklice.

Poznámka

Servírujeme teplé. Podáváme s bramborovým knedlíkem a špenátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept