Dip z paprik a tvarohu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Dip z paprik a tvarohu
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Šárka Hnízdová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 43091 |
Kategorie: | Dipy |
Ingredience
30 g | Celer bulvový |
1 kávová lžička | Kmín celý |
4 polévková lžíce | Mléko polotučné |
0,5 ks | Paprika červená |
0,5 ks | Paprika zelená |
1 špetka | Sůl |
200 g | Tvaroh měkký - nízkotučný |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 8g |
---|---|
Cholesterol | 11,3mg |
Draslík | 253,2mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 37,2mg |
Vitamín E | 0,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Celer bulvový, Kmín celý, Paprika červená, Paprika zelená, Sůl, Tvaroh měkký - nízkotučný mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mléko polotučné mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Dip z paprik a tvarohu postup přípravy receptu:
1 | Nejdříve na jemno nakrájíme celer, poté očistíme papriky, zbavíme semen a také na jemno nakrájíme. V míse smícháme tvaroh, mléko, připravené papriky a celer. Nakonec ochutíme solí. |
2 | Hotový dip přendáme do misek a ozdobíme kmínem. Ihned servírujeme. |