Recept

Švábský králičí salát

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 43097
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

150 g Celer bulvový
1 kávová lžička Cukr krupice
200 g Králičí maso
150 g Majonéza
120 g Mrkev kořen
20 ml Ocet kvasný lihový
80 g Okurky nakládané
30 ml Olej olivový
3 g Pepř černý mletý
100 g Salám měkký
5 g Sůl
100 g Sýr Ementál (Primátor)

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 430 kcal
Kilojoule 1 800kJ
3% Sacharidy 11 g
43% Tuky 32 g
67% Sodík 1 g
39% Bílkoviny 22 g

Švábský králičí salát postup přípravy receptu:

1

Celer a mrkev uvaříme v osolené vodě doměkka.

2

Králičí maso nakrájíme na nudličky, osmažíme na oleji a necháme vychladnout.

3

Mrkev, celer, sýr a okurku nakrájíme na kostičky. Majonézu dochutíme octem, cukrem pepřem a solí. Vše smícháme dohromady a dáme rozležet.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept