Jednoduchý recept

Králík na hřibech

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 43111

Ingredience

120 g Cibule
250 g Hříbky čerstvé
650 g Králičí maso
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
30 ml Olej olivový
3 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
500 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 366 kcal
Kilojoule 1 533kJ
2% Sacharidy 8 g
27% Tuky 20 g
50% Sodík 994 mg
70% Bílkoviny 39 g

Králík na hřibech postup přípravy receptu:

1

Králíka očistíme, omyjeme, nasekáme na menší porce. Cibuli oloupeme, nakrájíme a vložíme na rozehřátý olej.

2

Na opraženou cibuli dáme porce králíka. Okořeníme, trochu osmahneme, přidáme nakrájené hřiby. Podlijeme vývarem a podusíme doměkka. Je-li maso hotové, zalijeme trochu vývaru a zahustíme moukou (rozmíchanou v troše studeného

3

vývaru). Podle chuti dokořeníme.

Poznámka

Podáváme s dušenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept