Recept

Paštika z králíka a vepřového

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 275 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 240 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 43116

Ingredience

120 g Cibule
1 kávová lžička Koření klobásové
1200 g Králík
30 g Petržel - nať
120 g Slanina vepřová
5 g Sůl
20 g Tuk
2 ks Vejce slepičí
500 g Vepřový bok

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 585 kcal
Kilojoule 2 447kJ
0% Sacharidy 2 g
58% Tuky 43 g
28% Sodík 569 mg
78% Bílkoviny 44 g

Paštika z králíka a vepřového postup přípravy receptu:

1

Králíka očistíme, omyjeme, upečeme do měkka a vykostíme. Na masovém strojku maso rozemeleme spolu s cibulí a uvařeným vepřovým masem. Přimícháme polovinu slaniny pokrájené na malé kostičky a jemně posekanou petrželku. Vmícháme vejce, klobásové koření, sůl, vše dobře

2

promísíme.

3

Paštikovou formu vymažeme tukem, vyložíme plátky slaniny a naplníme mletou směsí. Vložíme do nádoby s vodou (voda nesmí přetékat do formy), zaklopíme pekáčem a vaříme 1,5 hodiny.

4

Necháme vychladnout do druhého dne. Před podáváním krájíme na plátky.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept