Recept

Králičí ragú po milánsku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 43143

Ingredience

200 g Celer řapíkatý
120 g Cibule
800 g Králík
40 ml Olej olivový
3 g Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
5 g Skořice celá
15 dkg Slanina vepřová
5 g Sůl
250 ml Vývar z hovězích kostí
1 stroužek Česnek
3 g Šalvěj sušená

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 735 kcal
Kilojoule 3 077kJ
3% Sacharidy 10 g
61% Tuky 46 g
73% Sodík 1 g
121% Bílkoviny 68 g

Králičí ragú po milánsku postup přípravy receptu:

1

Cibuli, slaninu i celer pokrájíme na drobno. Králíka omyjeme, očistíme, vykostíme a rozkrájíme na kousky.

2

Na oleji osmažíme nakrájenou slaninu, cibuli a celer. Vše vyndáme a odložíme stranou. Maso vložíme do základu, za občasného míchání osmažíme. Zalijeme vývarem, přidáme rajský protlak, šalvěj, drcený česnek, osolíme, opepříme, přidáme skořici, vrátíme zpět slaninu s celerem a dusíme 50 minut.

Poznámka

Servírujeme teplé. Podáváme s těstovinami nebo pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept