Jednoduchý recept

Pikantní štika

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 43156

Ingredience

4 krajíc Chléb pšeničný (bílý)
2 ks Cibule
1 ks Feferony
2 polévková lžíce Kečup
50 ml Olej rostlinný
1 ks Paprika zelená
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
1 špetka Rozmarýn sušený
1 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek
1 špetka Šalvěj sušená
800 g Štika obecná

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 412 kcal
Kilojoule 1 724kJ
11% Sacharidy 40 g
21% Tuky 16 g
33% Sodík 657 mg
50% Bílkoviny 28 g

Pikantní štika postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté porce štiky nakrájíme na kousky, osolíme a opepříme. Na pánvi na rozpáleném oleji maso osmažíme po všech stranách dozlatova a vyjmeme.

2

Ve výpeku v pánvi osmahneme oloupanou, nasekanou cibuli, rozetřený česnek, očištěnou, nasekanou feferonku, omytá, nadrobno nakrájená rajčata a očištěnou, na nudličky nakrájenou papriku. Přidáme kečup a podle chuti okořeníme šalvějí a rozmarýnem.

3

Směsí zalijeme rybí kousky a necháme několik hodin odležet.

4

Podáváme s čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept