Jednoduchý recept

Úhoř pečený na jehle

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 43159
Kategorie: Maso

Ingredience

3 ks Cibule
200 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
3 ks Rajčata
50 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
1000 g Úhoř říční

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 789 kcal
Kilojoule 3 301kJ
2% Sacharidy 8 g
101% Tuky 75 g
12% Sodík 243 mg
39% Bílkoviny 22 g

Úhoř pečený na jehle postup přípravy receptu:

1

Očištěného a omytého úhoře nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme, posypeme mletou paprikou a pokapeme olejem.

2

Kousky ryby napichujeme na jehly střídavě s plátky slaniny, oloupané cibule a omytých rajčat.

3

Špízy potřeme olejem a pečeme na roštu v troubě po všech stranách 10-15 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept