Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 43169
Kategorie: Maso

Ingredience

150 g Brambory
100 g Celer bulvový
120 g Cibule
80 g Fazolové lusky zelené
100 g Houby čerstvé
80 g Hrášek
1 kávová lžička Jalovec
800 g Králík
80 g Kukuřice
120 g Mrkev kořen
1 kávová lžička Oregano čerstvé
400 g Paprika mletá sladká
3 g Pepř černý mletý
200 g Rajčata
1 kávová lžička Šalvěj čerstvá
5 g Sůl
150 g Telecí ořech
200 g Těstoviny vařené (průměr)
200 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 788 kcal
Kilojoule 3 295kJ
22% Sacharidy 81 g
110% Tuky 82 g
39% Sodík 789 mg
133% Bílkoviny 75 g

Králík z pošumaví postup přípravy receptu:

1

Králičí maso vykostíme, společně s telecím masem rozkrájíme na kousky a zalijeme vodou tak, aby byly zcela potopeny. Osolíme a přidáme koření, poté vaříme pozvolna přikryté téměř do měkká. Přidáme 4 druhy zeleniny, hlavní a nejdůležitější bude kukuřice. Zeleniny dáme 4 - 6 šálků, následně dusíme ještě 20 minut, přilijeme vodu, přisolíme.

2

Nakonec vmícháme vařené těstoviny.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept