Jednoduchý recept

Rybí filé s ananasem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 43172

Ingredience

600 g Filé z aljašské tresky
200 g Kompot ananasový
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 227 kcal
Kilojoule 950kJ
3% Sacharidy 10 g
12% Tuky 9 g
10% Sodík 195 mg
48% Bílkoviny 27 g

Rybí filé s ananasem postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené porce filé osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách na pánvi na části rozpáleného másla.

2

Filé urovnáme do máslem vymazané zapékací mísy a poklademe kousky kompotovaného ananasu. Pokapeme kompotovou šťávou a posypeme nasekanou petrželkou.

3

Pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě 25-30 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept