Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 43179

Ingredience

120 g Cibule
800 g Králík
50 ml Olej olivový
3 g Pepř černý mletý
200 g Rajčata
10 g Rozmarýn čerstvý
5 g Sůl
300 ml Voda pitná
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 557 kcal
Kilojoule 2 332kJ
2% Sacharidy 8 g
39% Tuky 30 g
45% Sodík 891 mg
110% Bílkoviny 62 g

Středomořský králík postup přípravy receptu:

1

V hmoždíři podrtíme česnek, rozmarýn, sůl a pepř s pár kapkami oleje. Králíka potřeme připravenou směsí, zakryjeme a necháme odležet.

2

Na rozpáleném oleji králíka osmažíme ze všech stran.

3

Vyndáme a uchováme v teple. Do výpeku přidáme nasekanou cibuli, osmahneme. Vložíme rajčata, trochu podlijeme vodou, vrátíme maso zpět a dusíme do měkka. Hotového králíka nasekáme na porce, šťávu dochutíme.

Poznámka

Servírujeme teplé. Podáváme s těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept