Jednoduchý recept

Grilovaná pražma na pomerančích

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (79%)
ID receptu: 43182
Kategorie: Maso

Ingredience

80 g Cibule červená
5 g Cukr krupice
20 g Nakládaný zelený pepř
30 ml Ocet jablečný
50 g Olej olivový
20 g Petržel kudrnka
500 g Pomeranče
1500 g Pražma
8 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 526 kcal
Kilojoule 2 200kJ
5% Sacharidy 20 g
20% Tuky 15 g
54% Sodík 1 g
133% Bílkoviny 75 g

Grilovaná pražma na pomerančích postup přípravy receptu:

1

Rybu očistíme a vykucháme, omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme.

2

Pomeranče oloupeme, sloupneme i bílou slupku, nakrájíme je na tenké plátky. Cibuli pokrájíme nadrobno, petrželku nasekáme na jemno. Olej smícháme s octem, přidáme sůl, cukr, zelený pepř, přisypeme cibuli a petrželku. Promícháme a celou rybu touto směsí polijeme. Potřeme celou rybu, obložíme plátky pomeranče, zabalíme do alobalu a necháme uležet.

3

V alobalu ji poté položíme na středně rozpálený gril, opékáme přibližně 10 minut z každé strany.

4

Rozbalíme, podáváme vcelku na oválném talíři.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept