Jednoduchý recept

Rajčatová bruschetta

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 43209
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 859 kcal
Kilojoule 3 596kJ
40% Sacharidy 145 g
25% Tuky 19 g
103% Sodík 2 g
54% Bílkoviny 30 g

Rajčatová bruschetta postup přípravy receptu:

1

Půlky chleba nebo bagety potřeme olejem a ogrilujeme z obou stran dokřupava. Do misky dáme rajčata, česnek, listy bazalky, sůl a pepř a ručním mixérem lehce pomixujeme, aby zůstaly kousky zeleniny. Vmícháme olivový olej a vytvořenou směs navršíme bohatě na půlky chleba. Ozdobíme kolečky černých oliv.

Poznámka

Na potření baget můžeme použít česnekový olej.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept