Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 27 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 17 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 43268

Ingredience

400 g Chléb konzumní
200 g Klobása vepřová
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Pažitka
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
200 g Slanina vepřová
5 dl Smetana 33% (šlehačka)
1,5 kávová lžička Sůl
10 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

65% Kalorie 1,286 kcal
Kilojoule 5 382kJ
16% Sacharidy 57 g
131% Tuky 98 g
64% Sodík 1 g
75% Bílkoviny 42 g

Doubravické úšelo postup přípravy receptu:

1

Uzenou slaninu nakrájíme na kostičky. Domácí klobásu nakrájíme na kolečka. V misce do smetany rozkvedláme vejce s hladkou moukou a solí. Pažitku omyjeme a drobně pokrájíme.

2

Ve větší pánvi rozpustíme slaninu, přidáme k ní klobásu a vše dozlatova osmažíme. Směs zalijeme vyšlehanými vejci se smetanou. Stále mícháme, až vajíčka zhoustnou.

3

Porce na talířích posypeme pažitkou a servírujeme je s chlebem.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept