Jednoduchý recept

Filet z králíka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 4327

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Hořčice
600 g Králičí maso
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 ks Sardelové řezy
2 polévková lžíce Slanina vepřová
1 špetka Sůl
1 dl Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 418 kcal
Kilojoule 1 751kJ
1% Sacharidy 4 g
33% Tuky 25 g
53% Sodík 1 g
69% Bílkoviny 39 g

Filet z králíka postup přípravy receptu:

1

Slaninu vyškvaříme, přidáme máslo, nakrájenou cibuli a plátky vykoštěného a naklepaného králíka, osolíme a opečeme po obou stranách.

2

Podlijeme vínem, přidáme hořčici, utřené sardele a dusíme doměkka.

3

Zahustíme výpek moukou s máslem a povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept