Recept

Zeleninová mísa s rybou v páře - Óče

  • Korea
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 33 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 43277

Ingredience

50 g Okurky
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
5 g Oříšky piniové
20 g Paprika červená
0,3 g Pepř bílý
300 g Ryba Smuha
30 g Solamyl - bramborový škrob
1 g Sůl
1 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná
Octová pasta z červené papriky
6 g Cukr krupice
200 g Houby Shitake sušené
15 ml Ocet kvasný lihový
38 g Omáčka sójová
1 kávová lžička Paprika mletá sladká

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 310 kcal
Kilojoule 1 298kJ
13% Sacharidy 47 g
9% Tuky 7 g
9% Sodík 176 mg
37% Bílkoviny 21 g

Zeleninová mísa s rybou v páře - Óče postup přípravy receptu:

1

Houby namočíme na hodinu do vody a potom je necháme okapat a nakrájíme je na kousky 2 x 3 cm. Všechnu ostatní zeleninu nakrájíme na stejné kousky.

2

Rybu očistíme, odstraníme z ní kůži a maso ryby naporcujeme na filety velké jako kousky hub. Tyto kousky masa posypeme malým množstvím soli a bílého pepře a necháme je 10 minut marinovat. Okurku a papriku očistíme, propláchneme pod tekoucí vodou a nakrájíme. Vejce necháme ztuhnout na rozehřátém oleji a po vychladnutí ho nakrájíme. Piniové oříšky oloupeme, odkrájíme z nich vršky a osušíme je v bavlněné utěrce. Ze sójové omáčky a mleté papriky umícháme paprikovou pastu, do které potom vmícháme ocet a lžíci cukru.

3

Kousky připravených surovin důkladně obalíme ve škrobu a poté je spařujeme v páře nad vroucí vodou do té doby, než škrob zprůhlední. Spařené kousky zeleniny naaranžujeme po obvodu talířů, nebo mísy a doprostřed kruhu ze zeleniny položíme spařené kousky ryby. Nakonec posypeme piniemi.

4

Pokrm podáváme teplý s octovou paprikovou pastou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept