Nádivka do pečeného králíka - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Nádivka do pečeného králíka
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 25 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Foglarka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 4329 |
Ingredience
1 stroužek | Česnek |
1 špetka | Citronová kůra |
150 g | Játra králičí |
1 špetka | Majoránka |
1 polévková lžíce | Máslo čerstvé |
2 ks | Sardelové řezy |
100 g | Strouhanka |
1 špetka | Sůl |
2 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 58g |
---|---|
Cholesterol | 591,2mg |
Draslík | 768,9mg |
Vláknina | 5g |
Vitamín A | 610,1mg |
Vitamín B6 | 0,5mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 3,4mg |
Vitamín E | 4,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 32,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Citronová kůra, Majoránka, Sardelové řezy, Strouhanka, Sůl, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Játra králičí, Máslo čerstvé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Nádivka do pečeného králíka postup přípravy receptu:
1 | Máslo utřeme se žloutky a sardelemi, přidáme jemně naškrábaná játra, prolisovaný česnek, sůl, koření, sníh z bílků a strouhanku. |
Poznámka
Použijeme k náplnění králíka nebo kuřete.