Jednoduchý recept

Nádivka do pečeného králíka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 4329

Ingredience

1 stroužek Česnek
1 špetka Citronová kůra
150 g Játra králičí
1 špetka Majoránka
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 ks Sardelové řezy
100 g Strouhanka
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

49% Kalorie 962 kcal
Kilojoule 4 025kJ
16% Sacharidy 58 g
61% Tuky 46 g
219% Sodík 4 g
140% Bílkoviny 79 g

Nádivka do pečeného králíka postup přípravy receptu:

1

Máslo utřeme se žloutky a sardelemi, přidáme jemně naškrábaná játra, prolisovaný česnek, sůl, koření, sníh z bílků a strouhanku.

Poznámka

Použijeme k náplnění králíka nebo kuřete.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept