Jednoduchý recept

Houbový hrnec

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 43300

Ingredience

5 ks Brambory
500 g Cibule
300 g Houby kozák osikový
700 g Hříbky čerstvé
1 špetka Kari koření
0,5 kávová lžička Kmín drcený
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá pálivá
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Sůl
1 l Vývar zeleninový
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 357 kcal
Kilojoule 1 496kJ
15% Sacharidy 55 g
14% Tuky 11 g
69% Sodík 1 g
30% Bílkoviny 17 g

Houbový hrnec postup přípravy receptu:

1

V hrnci na oleji osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova. Přidáme očištěné, na kousky nakrájené houby a okořeníme špetkou kari. Osolíme, přisypeme sladkou i pálivou papriku, okmínujeme a necháme zpěnit.

2

Potom přilijeme vývar, přidáme oloupané, na kostky nakrájené brambory a vše dusíme doměkka.

3

Nakonec do pokrmu vmícháme nasekaný česnek, promícháme a krátce povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept