Jednoduchý recept

Italská salsa

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 43322

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 154 kcal
Kilojoule 644kJ
2% Sacharidy 5 g
16% Tuky 12 g
39% Sodík 781 mg
11% Bílkoviny 6 g

Italská salsa postup přípravy receptu:

1

Rajčata spaříme horkou vodou, oloupeme, rozkrojíme, vydlabeme jadérka a dužinu nakrájíme nadrobno. Česnek utřeme se solí, lístky bazalky posekáme na jemno, mozzarellu nakrájíme na kostičky.

2

V misce smícháme olej s octem, přimícháme česnek se solí, přidáme rajčata, mozzarellu, bazalku, osolíme a opepříme. Důkladně promícháme.

3

Salsu podáváme ke grilovaným pokrmům.

Poznámka

Podle chuti můžeme přidat i jiné bylinky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept